top of page

El loop de la

VIDA

Sempre m'han agradat les aventures. De petita jugava a mons imaginaris  que sentia reals a la meva ment i a la meva pell. Vaig estudiar biologia, per conèixer aquesta diversitat que ens habita i finalment em vaig enfocar en la comunicació científica, per seguir creant històries en imatges reals. 

I així és com la meva vida s'ha convertit en un loop, torno a posar-me les botes per viatjar amb dues de les meves grans passions, la biologia i els audiovisuals.

MARAL_HDSC09285.jpg

DOCUMENTAL

MEMORIAS DE UN MAR

Expedició a Kazahkstan, viatge al cor del mar d'Aral per estudiar l'impacte de la dessecació com a agent de canvi climàtic i com  afecta tant a l'ecosistema com a les poblacions que hi habiten.

Expedición a Kazahkstan, viaje al corazón del mar de Aral para estudiar el impacto de la desecación como agente de cambio climático y cómo afecta tanto al ecosistema como a las poblaciones que habitan en él.

Expedició Tuníssia

Acompanyo a un equip de científics i científiques en el seu estudi sobre blue carbon i l'impacte del canvi climàtic a les praderies de posidònia i zoostera marina. 

Expedición Túnez

Acompaño a un equipo de científicos y científicas en su estudio sobre blue carbon y el impacto del cambio climático en las praderas de posidonia y zoostera marina.

posidonia.jpg
2023_metaestany043.jpg

Proyecto Metaestany con la científica Núria Catalán de IDAEA (CSIC) y Fundación Killian Jornet.

Estos estudios permiten conocer mejor el funcionamiento de los lagos del Pirineo, orientando decisiones clave para su preservación.

1679577864634-01.jpeg

Projecte MUAC

Ecofeminismes augmentats: Dona, Aigua i emergència Climàtica (MUAC!), és un nou projecte del Grup Gender & Science de l'Associació Ibèrica de Limnologia. Posa el focus en els efectes de l'emergència climàtica als ecosistemes aquàtics continentals i la interacció amb la dimensió de gènere en tres eixos principals (investigació, vulnerabilitat i agent de canvi). És un projecte en fase de desenvolupament on participo creant unes peces audiovisuals per a una exposició itinerant que s'ha inaugurat a l'octubre de 2023

Proyecto MUAC

Ecofeminismos aumentados: MUjer, Agua y emergencia Climática (¡MUAC!), es un nuevo proyecto del Grupo Gender & Science de la Asociación Ibérica de Limnología Pone el foco en los efectos de la emergencia climática en los  ecosistemas acuáticos continentales y la interacción con la dimensión de  género en tres ejes principales (investigación, vulnerabilidad y agente de  cambio). 

Es un proyecto en fase de desarrollo en el que participo creando unas piezas audiovisuales para una exposición itinerante que se ha inaugurado en octubre de 2023. 

 “Sizing the Blue Carbon” 

Organized by GAME team lead by Miguel Ángel Mateo from Centre for Advanced Studies of Blanes / CEAB-CSIC.

bottom of page